Randi Skaug jakter villrein i kjole og bruker Stone Glacier ryggsekk

Randi Skaug jakter villrein i kjole og bruker Stone Glacier ryggsekk

Når du har vore på toppen av Mount Everest veit du kor viktig det er å velge riktig bekledning og utstyr. Her kan lese kvifor Randi valgte sekk frå gramjegeren, og historien bak jaktkjolen.

«Jeg fikk  høre om Stone Glacier sekkene av en jeg jeg møtte i Sunndalsfjella. Han hadde Stone Glacier sekk og bare 15 kilo å bære på, mens jeg hadde 25 kilo og det før reinskjøtt. Sekken min var dessuten ikke så høvelig å bære kjøtt i, noe som var en pest og en plage. Det som gjorde at jeg valgt Stone Glacier ryggsekk er at den er ekstremt lett i forhold til lastekapasitet. I tillegg til lav vekt er den også veldig smidig å gå med. Lastehylla til kjøtt er genial og sikrer at den tyngste delen av lasta sitter nærme ryggen, der den bør være. Jeg har brukt Stone Glacier ryggsekk på reinsjakt de siste tre sesongene og er veldig godt fornøyd med ryggsekken. Den er også en veldig bra sekk til fjellturer uten jakt. Anbefales!

Jaktkjolen var egentlig en spøk. Jeg kom kjørende fra Oslo i 30 varmegrader og holdt på å forkomme av varme i bilen. Da jeg pakket for å dra opp i fjellet til kompisene Inge og Alf, stakk det en djævel i meg og jeg bestemte meg for å møte opp i kjole for å lage litt moro. Men så var den jo nærmest som kamuflasje og ble sittende på lenger enn tenkt. Lett og fin å gå i var den også. Det var varmt i fjellet dette året. Den blir med hver gang heretter."

 
Randi Skaug har Sky 5100 sekken. Denne er nå erstatta av Sky 5900.

17.07.2018 23:26
lagt til handlevogn